13 de març 2009

Serinyà 1 – 2 Flaçà

Partit replet de baixes importantíssimes: el nen Nierga, el noi del vi Mia, el “rajat” Serrat, mestre Cepe, la bala Portas i l’absència ja coneguda de fa dies, que potser no caldria esmentar, a no ser que a hores d’ara ja conec el resultat i sempre és bo engrandir la llista de baixes en cas de derrota, en definitiva BAIXA de Buti.

Mal dia doncs per rebre el segon classificat del grup. Als 20 minuts el Serinyà encaixava el primer gol, tot i això l’equip va continuar donant la cara i a pocs minuts de finalitzar la primera part, un xut a porteria de Marc és controlat per Juanola i aquest amb tota la sang freda del mon, posa la pilota lluny de l’abast del porter. Amb aquestes s’arribà a la mitja part.

A la represa més del mateix, partit travat, amb molt de joc al mig del camp i poques ocasions de gol. Al final però el davanter centre del Flaçà es va inventar un xut, estant d’esquenes i gairebé sense angle que va sorprendre a tothom i malauradament també al porter Lluna, situant doncs el definitiu 1 a 2 al marcador. Final del partit i segona derrota de la temporada a la bombonera i pels més nostàlgics, també recordar que és la cinquena derrota en tres temporades (40 partits) que pateix el Serinyà a casa. Algun nen del poble no havia vist mai una cosa semblant i ara el més fàcil és culpar a l’escalfament climàtic, però els avis del poble recorden que això fa uns anys també havia passat i que el Serinyà fins hi tot havia encadenat varies derrotes consecutives a la bombonera. Esperem però que això no succeeixi més. Visca el Serinyà!

• Alineació: Lluna, Quintana, Jabo, Bucs, Marc, Masmi, Jimmy, José, Gerard, Juanola i Ruiz.
  • També va jugar: Sala.